PMYO'dan örnek uygulama

PMYO

Kırıkkale Polis Meslek Yüksek Okulu örnek bir uygulamayı hayata geçirerek sınavlara giren öğrencilerin velilerine, mülakat sınavı süresince sıcak çay ve çeşitli ikramlarda bulunuyor.

MÜLAKAT SINAVLARI
Polis Meslek Yüksek Okulları giriş sınavı heyecanını çocuklarıyla beraber yaşayan anne ve babalar, çocuklarıyla birlikte mülakat sınavlarının yapılacağı okullara koştu. Sınav süresince çocuklarını okul bahçelerinde beklemek zorunda kalan velileri, Kırıkkale Polis Meslek Yüksek Okulu farklı bir uygulamayla rahatlattı. Kırıkkale Polis Meslek Yüksek Okulu içerisinde sınava giren öğrencilerin velileri, okul bahçesinde oluşturulan kafeteryada ağırlandı.

UYGULAMADAN MEMNUN
Kendilerine karşı gösterilen böyle bir uygulamadan son derece memnun kalan veliler, nezih bir ortamda rahat bir şekilde çocuklarının mülakat sınavından çıkmasını bekledi. Kırıkkale Polis Meslek Yüksek Okulunun uygulamasıyla ilgili düşüncelerini dile getiren veliler, güzel ve rahat bir ortamda çocuklarını beklemenin hem psikolojileri açısından kendilerini rahatlattığını hem zamanın daha rahat geçtiğini ifade ettiler. Çocuğu ile birlikte sınava gelen bir anne ise daha önce çocuklarıyla birlikte birçok sınava gittiğini ama bu uygulamayla ilk defa karşılaştığını dile getirerek, emeği geçenlere teşekkür etti.



1

Uyuşturucu Operasyonunda 1 Kişi Tutuklandı

2

15 Yıllık Mücadelede Mutlu Son

3

Yeni Sanayi Sitesi Şubat Ayında İhaleye Çıkıyor

4

SAYGILI; İLK ÖNCELİĞİMİZ KIRIKKALELİ GENÇLERİMİZ OLACAK

5

SAYGILI"350 KM ALT YAPI YENİLEDİK"

6

Aydın "Kırıkkale'nin Öğretmen Açığı Yok"

7

PEHLİVANLI’DAN KÜLTÜR VE SANAT ZİYAFETİ